Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ: Κοπη Πιτας \ Βραβευσεις

Περισσοτερες φωτογαφιες ΕΔΩ 

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου σ 'ένα εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο "Stavento καφέ-μπαρ" έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ
Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του συλλόγου κ. Ελένης Χρυσάγη και την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Τιμόθεου Μπαϊμπάκη.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες την χρονιά που πέρασε.
Από τον στίβο βραβεύτηκαν (σειρά και στην φώτο) Κουρνιάτη Ίλια, Καραδήμου Σοφία, Λούτα Αναστασία, Γαρατζόγιαννης Γιώργος, Τσοκάνη Μαρία, Τσοκάνη Ευμορφία και η Γεωργίου Νίκη.
Από την κολύμβηση βραβεύτηκαν (σειρά και στη φώτο) Μάμαλης Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Μιχάλης, Αναστασίου Δημήτρης, Πασσά Παναγιώτα.
Παρευρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Αντιδήμαρχος για θέματα Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Γεώργιος Μπουραντάς, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΠΠΕΧ) Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς -Εύβοιας Αθανάσιος Βλάχος και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγγελος Μούτουπας.
Το φλουρί το κέρδισε η μικρή Ρήγα Χριστιάνα και μαζί του και μία δωροεπιταγή από το κατάστημα ΑΘΛΕΤΙΚ του κ. Θαλασσινού, ο σύλλογος της εύχεται πολλές επιτυχίες με υγεία.
Ευχαριστούμε το κ. Θαλάσση Ηλία για τις φωτογραφίες της εκδήλωσης.