Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Φάνης Χ. Σπανός Ενέργειές των υπηρεσιών της Π.Ε. Ευβοίας

Σε συνέχεια συναντήσεών μας με εκπροσώπους της διοίκησης, των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών των τμημάτων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Χαλκίδα, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο για τις ενέργειές των υπηρεσιών της Π.Ε. Ευβοίας, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Στις 02.07.2014 εστάλη στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και κοινοποιήθηκε στην Υπηρεσίας μας εξώδική διαμαρτυρία της εταιρίας «ABLE ASSET AND FACILITY MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» ότι έχει παύσει να παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας στο ΤΕΙ από 01.07.2014
Με το αριθμ. πρωτ. 3732/09.07.2014 έγγραφο η Υπηρεσία μας ενημερώνει τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Χαλκίδας ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα καθαρισμού των χώρων του συγκροτήματος, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος
Στις 09.09.2014 μετά από ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συζητείτο το θέμα καθαριότητας του ΤΕΙ Χαλκίδας, αρμόδιο κλιμάκιο Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Υπηρεσίας μας, άμεσα μετέβη στο χώρο για υγειονομική επιθεώρηση. Κατά την αυτοψία, όπως προκύπτει από την αριθμ. πρωτ. οικ. 5229/15.09.2014 Έκθεση, διαπιστώθηκαν υγειονομικά προβλήματα.Με το αριθμ. πρωτ. οικ. 5231/15.09.2014 έγγραφο ενημερώνουμε το ΤΕΙ και τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων για το αποτέλεσμα του ελέγχου και τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων.
Στις 23.09.2014 με το αριθμ. πρωτ. 12/23.09.2014 ο Σύλλογος Διοικητικού & Βοηθητικού Προσωπικού πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας μας ενημέρωσε για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο Ίδρυμα.Άμεσα μετέβη στο ΤΕΙ εκ νέου αρμόδιο Κλιμάκιο Εποπτών Δημόσιας Υγείας και πραγματοποιήθηκε υγειονομικός έλεγχος. Επίσης ,διαπιστώθηκαν υγειονομικά προβλήματα γενικά στους χώρους ενώ στη μονάδα του βιολογικού καθαρισμού δεν διαπιστώθηκε διαρροή λυμάτων ή οσμές.
Κατόπιν αυτών με το αριθμ. πρωτ. οικ. 5436/23.09.2014 έγγραφο υπεβλήθη από την Υπηρεσία μας μήνυση κατά του Προέδρου του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και εστάλη το αριθμ. πρωτ. οικ. 5428/23.09.2014 έγγραφο στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας υπόψη του Προέδρου, με το οποίο ενημερώνουμε σχετικά και προτείνουμε τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, όπως και όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε. Εύβοιας, χειρίζεται το ζήτημα με τη δέουσα προσοχή και τελεί στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε πληροφορία.
                                                                                                                                                                                                                                                                      Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας

                                   Φάνης Χ. Σπανός                        
                                                                                                 

Επίσκεψη/Ενημέρωση της Προέδρου Κατερινας Καλαμιωτη μαζι...

με τον Αντιπρόεδρο Σωτηρη Ανυφαντη στο 3ο ΚΑΠΗ Χαλκιδας  Δευτερα 29/9/2014
36 Φωτογραφιες ΕΔΩ 


Αθλητικος Τυπος Ευβοιας



Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Βασιλης Τουχτιδης και το χαρέμι του



...εκδήλωση γεμάτη με νοσταλγία, συγκίνηση και μελωδίες

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης», σας ενημερώνει ότι  διοργανώνει εκδήλωση γεμάτη με νοσταλγία, συγκίνηση και μελωδίες με θέμα
 Η ΑΓΝΩΣΤΗ  ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ  ΒΕΜΠΟ
την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00 στη Αίθουσα Διαλέξεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
            Ομιλήτρια η κ. ΄Ελντα Φλέγκα
            Τραγούδι- Βιολί η Μαρία Λάρο
            Πιανο-Ακορντεόν ο Κυριάκος Τσολάκος
            Οπτικοακουστική κάλυψη ο Παναγιώτης Χατζημαλής.
Παρακαλούμε θερμά να στηρίξετε, όπως πάντοτε κάνετε και  αυτή μας την προσπάθεια, προτρέποντας το κοινό σας,  να ενισχύσει τις δράσεις του Ιδρύματος.
                                 
                                 
                                       
       
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος
             Χρυσόστομος                                        Ειρήνη Σκιά

ΑΕΛ – ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2 – 1


Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδας μας τους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, και στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 την ομάδα του Όλυμπου γυμνού. Σε ένα αγώνα που έγινε πάνω σε ένα λασπωμένο και βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα άφησε τον κόσμο να παρακολουθεί τον αγώνα με αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Σέγκου.
Η ομάδα του Όλυμπου έφτασε κοντά στο γκολ στο 15΄χωρίς όμως επιτυχία και ύστερα από 5΄στο 20΄η ομάδα μας με ωραίο πλασέ του Αναγνώστου που εκμεταλλεύτηκε ωραίο συνδυασμό των Μικράκη και Ndoci κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Η συνέχεια του αγώνα για το πρώτο ημίχρονο είναι μοιρασμένη και για τις δύο ομάδες χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 48΄ο Μικράκης πίεσε την αντίπαλη άμυνα κέρδισε την μπάλα και με ωραίο σουτ πλασέ έκανε δύο τα γκολ για την ομάδα μας.
Το δεύτερο γκολ έδωσε άλλο αέρα σους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. και προσπαθούσε με καλή κυκλοφορία να δημιούργησε φάσεις για γκολ χωρίς να τα καταφέρνει αντιθέτως σε ένα λάθος του πολύ καλού σε όλο τον αγώνα Χιώτη η ομάδα του Όλυμπου κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Δίπλας.
Το γκολ αυτό προς στιγμή πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας αλλά η ομάδα της Γυμνού δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, αντιθέτως στο 88΄ ο Αργύρης Γ. μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Σέγκου, Χουλιάρα και Παππά.
Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Κορκόβελος ( 58΄Παπαγεωργίου ), Μπούρικας, Μικράκης, Αναγνώστου ( 70΄ Αργύρης Γ.), Χατζηαντωνάης, Ndoci, Αργύρης Ιωα., Κέντρος, Παπαχρήστος, Παύλου ( 81΄Βογιατζής ).
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 5/11 και ώρα 16.30 με τον Μιαούλη Φύλλων στο γήπεδο των Φύλλων
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 5/11 και ώρα 16.30 με τον Μιαούλη Φύλλων στο γήπεδο των Φύλλων

Ελλησποντος-ΑΕΚ Χαλκιδος 5-2 Στιγμιοτυπα

91  φωτογραφιες ΕΔΩ

σαν σήμερα το 1893 γεννήθηκε ο Γιάννης Σκαρίμπας

 δεν με βάζατε κάπου αλλού ώστε να βλέπω τα τρελά νερά


Εγκαίνια Κέντρου Ξένων γλωσσών Ε. Κούτρα-Ερη Προκόπη,στο Μπούρτζι!!!!

 Μια καινούργια εστία μόρφωσης έκανε το νέο ξεκίνημά της, στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος του Αγίου Νικολάου, έχοντας στόχο την εκμάθηση ξένων γλωσσών από δύο έμπειρες και καταξιωμένες  καθηγήτριες την Ελένη Κούτρα και την Έρη Προκόπη που οι γνώσεις τους  και η αγάπη τους για τα παιδιά, αποτελούν προϋπόθεση για μια επιτυχή πορεία!!! Βασικός συντελεστής της όμορφης ατμόσφαιρας των εγκαινίων ήταν η υπέροχη βραδιά και ο άψογος στολισμός απο την Floral tales και την Μάτα Κούτρα , που ακόμα μια φορά ενθουσίασε όλους τους καλεσμένους!!!

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Με τέτοια εξέδρα πως να μην μπουν πολλά γκολ

Ανάμεσα στους φιλάθλους ο παράγοντας που θα ξαναπάει στο Άγιο Ορος για ευλογία (Την περασμένη εβδομάδα με άλλον παράγοντας ομαδας πήραν ευλογία απο Ηγούμενο  )
125 φωτογραφιες ΕΔΩ


Τα 7 γκολ Ελλησποντου - ΑΕΚ Χαλκιδος 5-2

Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ


Βλάβη στον Κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΧ, Ούγγρων - Χαλκίδας

Από την ΔΕΥΑΧ ανακοινώνεται ότι λόγω της σοβαρής βλάβης που έχει προκληθεί στον κεντρικό αγωγό Ούγγρων (Παραλίμνη)-Χαλκίδας, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε ορισμένες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, κυρίως σε Δροσιά, Λουκίσια, Οντάθι, Μηχανοστάσιο και στη Ψηλή Ράχη της συνοικίας του Κανήθου .
Από αργά χθες το βράδυ και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συνεργεία της ΔΕΥΑΧ, επιχειρούν την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος.
Σύμφωνα με τον Αντιπ/δρο, Μιχάλη Κεράτσα και των τεχνικών της ΔΕΥΑΧ που βρίσκονται στην περιοχή, η αποκατάσταση της υδροδότησης των ανωτέρω περιοχών αναμένεται κατά τις μεσημβρινές ώρες.
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.

Ληλας-Ερετρια 0-1 Στιγμιοτυπα

128 Φωτογραφιες ΕΔΩ


Δροσια-Σκυρος 7-1 Στιγμιοτυπα

168 Φωτογραφιες ΕΔΩ


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το γκολ του αγωνα Ληλα-Ερετρια 0-1

Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ

Τα 8 γκολ του αγωνα Δροσιας-Σκυρου 7-1

Περισσοτερες φωτογραφιες ΕΔΩ
Στο 4΄ ο Βουλωμένος έκανε το 1- 0 για την Δροσιά 
Στο 10΄ ο Κατσίκαρος έγραψε το 2 - 0 
Στο 13΄ο Στεφάνου το 2 - 1 για τη Σκύρο 
Στο 43΄ ο Τσούτης Ρ. το 3-1 
Στο 47΄ ο Λίφο έκανε το 4 - 1
Ένα λεπτό αργότερα στο 48΄ το 5 - 1 από τον Φρυγανά 
Στο 65΄ ο Βουλωμένος πέτυχε το 2ο γκολ και έκανε το 6 - 1 
Και τα γκολ συνεχίζονται. Στο 82΄ο Λάμπρου το 7 - 1

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Allegro φατσες Ponte

 διασκεδασης και ενας χειμώνας γεματος γλέντι και χορο..
Τονι-Σουλης περιττές αλλες συστάσεις..


Κιτρινομαυρο χρωμα θα εχει ο αγιασμος

της ακαδημιας νεας αρτακης τη προσεχη τεταρτη 1 οκτωβριου.Στις εγκαταστασεις της ακαδημιας θα παρευρεθει ο Πρωην Τεχνικος Διευθυντης της Αεκ Χρηστος Κωστης για τον αγιασμο και εν συνεχεια να δει τα ταλεντα της αονα.Ο αγιασμος θα ξεκινησει στις18.00 και αμεσως μετα θα ακολουθησουν βραβευσεις και η προπονηση των τμηματων με την επιβλεψη του παλαιμαχου ασσου της Αεκ.Η προσελευση του κοσμου της Αρτακης αναμενεται μεγαλη αφου η πολη χαρακτηριζεται για τα κιτρινομαυρα αισθηματα της.Θα ειμαστε ολοι
εκει

O Προεδρος ,ο Χορηγος και η Προεδραρα...

 Ελευθεριαδης, Μαρκου, Καμπουρογλου, για την ΑΕΚΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ρε γαμωτο


Τοπικος Τυπος Ευβοιας

Παπαδια με εραστη
Εξαπατουσαν Ταξιτζηδες




ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ


Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: «Συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας»
ΘΕΜΑ 2ο : Ορισμός εκπροσώπων για την κίνηση των Τραπεζικών Λογαριασμών
ΘΕΜΑ 3ο : Αντικατάσταση τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Επιτροπής παραλαβής παροχής υπηρεσιών ( εργασιών και μεταφορών)
ΘΕΜΑ 4ο: 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού ΔΟΑΠΠΕΧ οικονομικού έτους 2014
ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή τακτικής επιχορήγησης από τον Δήμο Χαλκιδέων μηνός Σεπτεμβρίου 2014
ΘΕΜΑ 6ο: Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου με Καλλιτέχνες για τις Πολιτιστικές Δομές του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, αμειβόμενους από το αντίτιμο που καταβάλουν οι ωφελούμενοι.
ΘΕΜΑ 7ο: Συγκρότηση Άμισθων Επιτροπών για την λειτουργία υπηρεσιών αθλητικών δραστηριοτήτων
ΘΕΜΑ 8ο: Λειτουργία Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση διαδικασίας ανάδειξης προμηθευτών - χορηγητών για προμήθεια λοιπών αναλωσίμων-ειδών παντοπωλείου (είδη καθαριότητας)
ΘΕΜΑ 10ο: Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το Υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων (Γραφείο Υγείας και Ασφάλειας εργαζομένων) και την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας) διοργανώνει ημερίδα σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία την,
Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014
και Ώρα 11:00 πμ εως 14:00 μμ
στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας με βασικό θέμα την «Διαχείριση του Άγχους σε Ασφαλείς και Υγιείς Χώρους Εργασίας», με σκοπό την ενθάρρυνση εργοδοτών, διευθυντικών στελεχών και εργαζομένων, καθώς και των εκπροσώπων τους για από κοινού συνεργασία με σκοπό τη διαχείριση των κινδύνων αυτών.

Δειτε τους πρόεδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Χαλκιδας

ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ & ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (19/9/14), ορίσθηκαν οι πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ΝΠΔΔ, των Σχολικών Επιτροπών παιδείας και Επιχειρήσεων του Δήμου Χαλκιδέων, όπως παρακάτω:

Δημοτική Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας (ΔΕΥΑΧ)

Πρόεδρος: Παγώνης Χρήστος
Αντιπρ/δρος: Κεράτσας Μιχαήλ
Μέλη: Γιαννούκος Π. Γεώργιος και Βάκα Ελένη (Δημ. Σύμβουλοι)
Δημότες: Θεοδώρου Σταύρος, Σιμιτζή Αικατερίνη, Κουράκης Εμμανουήλ,
Χατζηφώτης Νικόλαος, Τζαφέρος Παναγιώτης
Εκπρόσωπος (1) των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ
Εκπρόσωπος (1) Φορέα (Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών ή άλλου)


Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ)

Πρόεδρος: Ζλακώνη – Ελληνικού Λίλιαν
Αντιπρ/δρος: Αναγνωστάκης Κων/νος
Μέλη: Γεωργαράς Παναγιώτης, Κώσταρος Χαράλαμπος, Σταματούκος Ευάγγελος
(Δημ. Σύμβουλοι)
Δημότες: Καλαχάνη Κρυσταλλία, Βουρδάνος Κώστας, Βαρβάρου Έφη, Καρλής

Χαράλαμπος, Βαγιάννη Μαίρη, Κουσκούτης Χαράλαμπος, Καλαμπαλίκη Θάλεια,
Πολυχρόνου Νικολέτα, Βασιλείου Θεμιστοκλής
Εκπρόσωπος των εργαζομένων του Οργανισμού

Δημοτικός Οργανισμός Προστασίας, Παιδείας & Αλλελεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ)

Πρόεδρος: Κυριάκου – Καλαμιώτη Αικατερίνη
Αντιπρ/δρος: Ανυφαντής Σωτήριος
Μέλη: Κεράτσας Μιχάλης, Βοσκός Γιώργος, Δαριβέρη Ιωάννα (Δημ.
Σύμβουλοι)
Δημότες: Αραπάκης Γεώργιος, Δαουτίδη Αναστασία, Σπυριδάκης
Αθανάσιος, Μεγαρίτης Δημήτριος, Αφεντάκη-Χαλεπά Ελένη,
Κοκορδάτος Σπύρος, Ντάλης Γεώργιος, Τσαλκιτζή-Τσάλλα Ρούλα,

Τήνιος Ιωάννης
Εκπρόσωπος των εργαζομένων του Οργανισμού

Δημοτική Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Πρόεδρος: Μιτζιφίρη Ελένη
Αντιπρ/δρος: Μπαλογιάννης Εμμανουήλ
Μέλη: Μπιαμή Αικατερίνη, Γιογιός Γεώργιος, Μπάκας Ιωάννης, Σέρρας
Δημήτριος (Δημ. Σύμβουλοι)
Δημότες: Λουκαδάκη Αρχοντούλα, Καλαμπαλίκη Θάλεια, Βενιζέλου
Μαγδαλινή, Κύριλος Ανέστης, Μέρμιγκα Χρυσαυγή, Σταματούκου Γεωργία.
Δ/ντες Σχολείων: Αυξωνίδης Άρης, Γεωργίου Απόστολος
Εκπρόσωπος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων (ορίζεται από Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης)


Δημοτική Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Πρόεδρος: Πατέλης Αντώνιος
Αντιπρ/δρος: Γεωργίου Σωτήριος
Μέλη: Τσάμαρης Κων/νος, Μάζης Αναστάσιος, Τσομώκος Μιχαήλ,
Γουρνής Βασίλειος.
Δημότες: Κωνσταντίνου Νικόλαος, Γιαννάκης Νικήτας, Ψαχούλας
Αθανάσιος, Μπαρούτας Κων/νος, Πουλιανίτου Ρούλα.
Δ/ντες Σχολείων: Μπαλαφούτης Μιχάλης, Κοντογιάννης Ιωάννης
Εκπρόσωπος μαθητών.

Δημοτική Εταιρεία Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας και διαχειρίστρια της Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΔΑΕΠΠΕΧ-ΑΕ)

Πρόεδρος: Ψύχας Γεώργιος
Αντιπρ/δρος: Παπανδρέου Ανδρέας
Μέλη: Μάζης Αναστάσιος, Πιτσούνης Αλέξανδρος.
Δημότες: Παλαιολόγος Σπύρος, Κουτσούκης Στυλιανός, Μαργαρίτης
Στυλιανός
Εκπρόσωποι (2) Οικονομικού (1) & Τεχνικού Επιμελητηρίου (1)(ορίζονται από τους
συγκεκριμένους φορείς)

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ




Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Οι συμπολίτες μας εργαζόμενοι στο τσιμεντάδικο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-LAFARGE στην Χαλκίδα, και οι οικογένειές τους, δίνουν σήμερα ένα δικαστικό αγώνα στο πρωτοδικείο της Χαλκίδας, όπου θα συζητηθούν οι αγωγές για την ακυρότητα 117 απολύσεων, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της μονομερούς απόφασης της εργοδότριας εταιρίας, να προβεί στην απόλυση όλων των εργαζομένων στο εργοστάσιο αυτό, επικαλούμενη τον απαράδεκτο νόμο 3863/2010 (άρθρο 74), όπου επιτρέπει την απόλυση των εργαζομένων σε ποσοστό 5% κάθε μήνα.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας που αναφέρονται στην παρούσα, θεωρούμε τον αγώνα και τα αιτήματα των συμπολιτών μας στο τσιμεντάδικο της Χαλκίδας, απόλυτα Έντιμα και Δίκαια, τα στηρίζουμε ηθικά με κάθε μέσο και ποθούμε να δικαιωθούν άμεσα. Καταγγέλλουμε δε, τις αντεργατικές πρακτικές γενικότερα, που μαραζώνουν την οικονομία της πόλης της Χαλκίδας και οδηγούν την τοπική κοινωνία σε απόγνωση.

Ο Πρόεδρος 
Παναγιώτης Καράβας
Τα μέλη
Ξεφτεράκη Μαρία
Τανισκίδης Σταύρος
Παπανικολάου Μαρία
Σιγανός Αλέκος
Καρόζης Αναστάσιος
Δεσποτάκης Μιχάλης
Θεοχάρης Γιώργος
Χαλίλη Λίνα
Σκόνδρα-Λαγού Νανά
Γιαννούκος Θεόδωρος
Σπανού Βασιλική
Μπλέτσας Χρήστος
Ακριώτης Κυριάκος

Οταν οι προπονητες επαιζαν αντίπαλοι