Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Χρήστος Παγώνης ΣΚΑΙ TV Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Τηλεοπτική εμφάνιση του Δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη, στο σταθμό ΣΚΑΙ TV, με θέμα τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Κατόπιν πρόσκλησης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εκπομπής «Τώρα» ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης, εμφανίστηκε ζωντανά εχτές 20 /11/2014 μέσω κινητού συνεργείου του τηλεοπτικού σταθμού από την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας.
Κύριο θέμα της ζωντανής συνέντευξης αποτέλεσε η υφιστάμενη κατάσταση της Δημοτικής Αγοράς και τι μέλλει γενέσθαι για ένα ζωτικό για το μέλλον της πόλης ζήτημα.
Ο κ. Παγώνης, αφού αναφέρθηκε συνοπτικά στο ιστορικό του προβλήματος και στις διαχρονικά αντικρουόμενες αποφάσεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, περί του διατηρητέου ή μη χαρακτήρα της, εστίασε στην ισχυρή βούληση της νέας Δημοτικής Αρχής να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα της αγοράς.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος ανέφερε, ότι η υφιστάμενη κατάσταση αποτελεί μια υπαρκτή υγειονομική απειλή για την πόλη, εκτός από την προφανή υποβάθμιση που έχει υποστεί ολόκληρο το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν αντιδράσεις για την ομόφωνη απόφαση του νυν και του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου καθώς και της πλειοψηφίας των συλλογικών φορέων της πόλης για την κατεδάφιση της αγοράς, ο Δήμαρχος Χαλκίδας απάντησε ότι είναι καθολική και ισχυρή η βούληση της πλειοψηφίας των δημοτών και ότι μια πολύ μικρή μερίδα πολιτών δεν μπορεί να κρατά όμηρο τη συντριπτική πλειονότητα της πόλης .
Για το θέμα των αστέγων που παρανόμως εισέρχονται με κίνδυνο της ζωής τους στο «αποκλεισμένο» εσωτερικό της αγοράς ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα ληφθεί μέριμνα από τις δημοτικές υπηρεσίας πρόνοιας.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου κ. Παγώνη μπορείτε να την δείτε διαδικτυακά στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=T6cdj87GWDw