Η φωτογραφία είναι το ημερολόγιό μου γραμμένο με φως. Είναι η συμμετοχή μου στήν καθημερινή ζωή.
Αντωνης Πριονας:Την ίδια συμβολή με αυτούς που γράφουν ιστορία έχουν και αυτοί που...την καταγράφουν.
Παναγιωτης Τοκπασιδης:Το μονο που μενει απ'το ποδοσφαιρο,φωτογραφιες και αναμνήσεις

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τα καλα να γραφονται!

Λίμνη, 23/8/2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Βρέθηκα για νοσηλεία στο νοσοκομείο Χαλκίδας, στην ορθοπαιδική κλινική, μεταξύ 9/8 και 19/8/2013 με κάταγμα μηρού, για το οποίο χρειάστηκε να εγχειριστώ.

Κατά την είσοδό μου στα επείγοντα περιστατικά όπου προσήλθα τα ξημερώματα της Παρασκευής 9/8 από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ο εφημερεύων ιατρός κ. Νίκος Αντωνίου και όλοι οι γιατροί και νοσοκόμοι/ες με βοήθησαν ταχύτατα και με ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, τόσο κατά τη διάρκεια της εγχείρησης όσο και της νοσηλείας μου, όλη η ομάδα, από τον διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής κ. Πεκόπουλο, τον αναπληρωτή κ. Γκίκα, μέχρι τον αναισθησιολόγο, τους τραυματιοφορείς τις νοσοκόμες και τους νοσηλευτές συμπεριφέρθηκαν άψογα, τόσο σε ιατρικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Όχι μόνο δεν διαπίστωσα καμία αρνητική συμπεριφορά αλλά έχω να παρατηρήσω ότι συνάντησα για πρώτη φορά σε ελληνικό νοσοκομείο αψεγάδιαστη στάση και συμπεριφορά.
Αν και αυτή η αντιμετώπιση θα έπρεπε να είναι αυτονόητη, εντούτοις αφενός δεν είναι αφετέρου είναι σημαντικό να επισημαίνεται και να επιβραβεύεται δημόσια. Αυτό είναι αναγκαίο και για ηθικούς λόγους (η επιβράβευση κάνει καλύτερους τους ανθρώπους) αλλά και επειδή αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ λίγες στη ζωή μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν για τους γιατρούς και όλο το προσωπικό στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ιωάννης Ψαρρός
ένας δημότης από τη Λίμνη